Status frå Kylles våren 2006:

Sesongstart nærmer seg med stormskritt.

Etter måneder med mørke og kalde kvelder ser det endeligt ut til at oljen flyter igjen i låven på Kylles, og vi går mot en ny sesong uten dem store forandringene.

Sigmund fortsetter denne sesongen med gamlebilen til Rune, som har fått seg et nytt strøk med lakk, og satsar på å kjøra løpa i Vikedal. Rune har innsett at hvis han skal holde gamle-far bak seg, så må alle gira virke. Han har justert disse og ellers bare finpusset den nye bilen. Han har ikke helt bestemt seg for satsinga, men Gol-dagsløpet er ihvertfall krysset av i kalenderen. Gisle Morten bygger ny motor, og skal være klar til sesongstart. Men det blir lite kjøring i år for kånå har sagt at i år ska huset bli ferdigt, og då blir det nok sånn.

Sigbjørn har brukt slegga flittig i vinter på den gamle gode BC-bobla etter en rufsete sesong i fjor. Men nå er den god som gull att, men han sier det blir nok mer kjøring med barnevogna enn med løpsbilen i år, men me får nå sjå på det .

Terje har funnet ut at data er kjekkare enn bilkjøring - forstå det den som kan - og er selvutnevnt webmaster og er i gang med internettside (http://www.lutsi.com)

Rykter skal ha det til at noen i Oltedal hjulspinnerlag har lakkert bilene sine i spesielle fargar slik at det skal se ut til at dei går fortare enn de gjør. Det vil jo tida visa.