Status frå Higre-reiret våren 2006:

Det går mot vår i Tysvær

Det går mot lysere tider sies det. Ryktene vil allikevel ha det til at lyset er lenge på i Higregarasjene allikevel. Martin har tilnærma Escorten klar, og ein Golf på gang til dattera Katrine som får prøva seg i år. Lars Reidar held talet på bobler hemmelig, men den løa rommer mer enn me aner. Men såpass kan røpas at dei hestene verken ”et eller drit”. Jan Kåre går på sesong nr to i jr og har oppgradert stallen med reservebil ex Aasbø, om det skulle røyne på. Vidar syns Golfen gikk så greit i fjor, at den får være med i år også. Arild har strekt opp Asconaen i vinter og er klar med den. Hos Stian og Jarle Lilleskog er det Ford det går i. Alt annet blir bannlyst og får knapt nok komme opp i tunet, og hvertfall ikke inn i garasjen. Far sjøl, Odd Paul, blir nok tatt fram i år også, om brekte armar og sydenturer skulle kollidere med terminlista. Mamma Elisabeth syns kjøringa på jentedagen var moro så kim vett….

Steinar fant plutselig ei bobla heilt inne i garasjen under leting etter ein startmotor til Ford, og vil nok ta den i bruk i år, med noe så nabo Hundsnes har kokt i hop baki. Ellers er minstejenta Synnøve i ferd med å løyse treninglisens i Sierraen som Jarle iherdig prøvde å ta livet av i fjor. Jens Idar har så masse tyske deler, at det blir nok enten Audi eller Golf i år også.

På vestsia av fjorden er en pysjå 205 i ferd med å bli ”bura inne” og malt opp i higrefargar med Christoffer Apeland bak pedallene.

For dei lokalt interesserte, kan nevnes at Team Higre har vært aktive i den pågående debatten om kommunesammaslåing med Bokn, og gir ein god dag i koss kommunevåpenet blir, bare fargene blir røde å blå.

Er det noe i ryktene om at Ølen Rasarlag og Vatsræserne er nedlagt grunnet rattrust ?